Varenummer 8715309909078

NAILBERRY NEGLELAK, TOP COAT

På lager
DKK 175,00


Den Londonbaserede Nailberry er med den nytænkende L´OXYGÈNÈ teknik en prisbelønnet serie af rigtig flotte lakker, som lader neglen ånde igennem lakken. Samtidig har de et UV filter som beskytter mod misfarvning, og lader lakken bevare sin sande farve i længere tid. Nailberry indeholder rigtig mange forskellige flotte farver og har en bred pensel, så den er nem at påføre. Lakkerne er veganske, som ikke er testet på dyr. Neglelakkerne er helt og aldeles uden phtalater, toluene, formaldehyd, formaldehyd-resin, kamfer, xylene, ethyl tosylamide, triphenyl phosphate, alkohol, parabener, animalske derivater og gluten.

Shine & Breathe Top Coat er åndbar og giver et højt skinnende look. Forøg livskraften og glansen til din yndlingspolish med Nailberrys revolutionerende topcoat.
Nailberrys veganske, åndbare blanding bruger det nyeste inden for iltet teknologi, så dine negle kan ånde, mens den stadig leverer enestående glans.Derudover tilføjes UV-filtre for at beskytte mod falmning og misfarvning. Farv dine negle sunde med Nailberry lakker!

15 ml