Varenummer 5060103310029

ESCENTRIC MOLECULE EDT, MOLECULE 01 100 ML

På lager
DKK 1.045,00

Escentric Molecules Molecule 01 Unisex EDT er en duft, der kun indeholder Iso E Super (duftstof), der passer til både mænd og kvinder. Du mærker en antydning af behagelige og fløjlsbløde trænoter som, veklsende i op til 10 timer, forsvinder for derefter at dukke op igen og igen.

Escentric Molecules Molecule 01 Unisex EDT er en innovativ "duft-aura", som indeholder ét enkelt molekylært stof. Dette duftstof kaldes for "Iso E Super" og optræder normalt i en meget lille dosis i mange almindelige parfumer. Iso E Super er enestående, da det er mere en effekt, end en egentlig duft, som udvikler sig i kontakten med den varme hud.

Duften vil altså udarte sig forskelligt fra person til person i takt med hudens varmestråling. Med sin feromon lignende virkning bibringer den en særlig og uforklarlig udstråling til den, som bærer produktet.

Du skaber altså din egen unikke duft. En duft du ikke selv vil kunne fornemme, men dine omgivelser vil ikke være i tvivl, når du indtager rummet!

Escentric Molecules er kendt for at skabe unikke og innovative dufte, der udfordrer den traditionelle opfattelse af parfume.